maanantai 1. kesäkuuta 2009

Unelmien mies!

Ihana viikonloppu. Aurinko jaksoi edelleen ruskettaa tyttöään ja tapasin aivan mielettömän kiinnostavan miehen. Kohtaus oli kuin suoraan elokuvasta...

Olin tanssimassa Teatterissa ystävieni kanssa, kun huomasin sinisten (ja voi vau miten sinisten!) silmien tuijottavan minua. Varsinainen West side story -kohtaus... Pim!

Annoin Sinisilmälle= Nicolle numeroni ja sain heti seuraavana aamuna drinkkipyynnön... En ole vielä vastannut, antaa nyt herran hieman odottaa. On nimittäin sanomattakin selvää että sellaiset elkeet omaava kolmijalka on pelimies... Onneksi minä olen pelinainen joka tietää miten pelejä pelataan.... ;)

Ja Flashdeitti sen kuin laajenee! Rakas ystäväni Kata on järjestämässä ensimmäistä tapahtumaa. Liittykää sivuillamme Flashdeitin jäseneksi, niin pääsette mukaan tapaamaan upeita sinkkumiehiä ja -naisia!

Ai niin, avasin myös Facebookiin oman Flashdeitti-ryhmän, joten tulkaa ihmeessä mukaan!

1 kommentti:

  1. Go Minni! Ja go Flashdeitti! Ensimmäinen hurja ja hullunkurinen deittitapahtuma on jo tuumasta toimeen -tapahtumasarjan paremmalla puolella...perjantaina potti räjähtää. Ihanan jännää! ;) Kata

    VastaaPoista