lauantai 27. kesäkuuta 2009

Naisen orgasmi, on se vaan outo tyyppi!

Seinäni takana asuu aika erikoinen, tosin onnellinen, pariskunta. Joka ilta kun lamppu sammuu ja saapuu oikea yö, alkaa seinäni takaa kuulua mieletön jyskytys ja ähkintä. On toki ihanaa että eräillä meistä on toimiva seksielämä vielä 60-vuotiaana, mutta joskus olisi ihanaa moikata Nukkumattia ihan vain hiljaisuudessa. Etenkin nainen on varsin kovaääninen ja mikäli olen oikeassa melkoinen luonnonlahjakkuus (?). Hän nimittäin, hyvät naiset ja herrat, tulee joka ikinen kerta. Oikeasti.

Joko hän teeskentelee, ylireagoi tai on rengastanut maailmankaikkeuden lahjakkaimman kolmannen jalan. En ole nimittäin vielä koskaan tavannut ihmistä joka on saanut sekä toimivat maitorauhaset, että taidon tulla joka kerta. Ja vielä niin jumalattoman äänekkäästi? Ehkä he ovat lukeneet tarpeeksi vetoapuja.

Orgasmin feikkaaminen on naisilla varsin yleistä, mutta se ei palvele kenenkään tarkoituksia (paitsi jos haluaa nukkua...). Toisaalta sorrun siihen itsekin toisinaan, koska aina ei vain jaksa. Eräs eksäni esimerkiksi oli täysin toivoton. Aluksi yritin neuvoa ja ojentaa häntä, mutta eihän siitä mitään tullut. Onneksi televisio unohtui toisinaan päälle, oli tarjolla edes jonkinlaista viihdykettä (Apua! Hyi Minni! :D).

Ehkä naapuripariskuntani voi ryhtyä järjestämään Jumalattomia Viikonloppukursseja Orgasmiongelmaisille Pariskunnille. :D Pitäisikö ehdottaa?

Lähden ihan kohta muuten dinnerille Prinssi Uljaan kotiin. Pitäisiköhän testata kuinka hyvin hän on vetoapunsa opiskellut... ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti