maanantai 8. kesäkuuta 2009

Ensimmäiset Flashdeitit!

Perjantaina järjestimme ensimmäiset Flashdeitit... Osallistujia oli ilmoittautunut kymmeniä, mutta lopulta vain muutama tuli paikalle. Ilmeisesti sade verotti juhlaporukkaamme, mutta mehän emme pienistä lannistu! Ensi kerralla tuoreet flashdeittaajat ovat luvanneet ottaa kaikki sinkkuystävänsä mukaan, joten silloin pääsemme jo kunnolla asiaan. Jännittää jo etukäteen miten uusi tapahtuma lähtee käyntiin!

Ja sitten: Nico ei tullut flashdeiteille eikä ole muutenkaan ottanut yhteyttä.... Tosin aikaa on kulunut vasta muutama päivä edellisestä tapaamisestamme, enkä etsi mitään vakavaa tällä hetkellä. Haluan pysytellä sinkkuna ja nautiskella kesästä!

Lohduttauduin (okei, tekosyitä on nii-in kiva keksiä) kunnon shoppailukierroksella. Mukaan tarttui muun muassa muutamat uudet kesäpopot ja upea kesämekko, jonka veinkin heti lauantaina esittelykierrokselle Jenny Woohon. Törmäsimme muuten Katan ja kumppaneiden kanssa siellä komeisiin poliisimiehiin, jotka kutsuin mukaan seuraaville flashdeiteille... Pim, pim ja pamput heilumaan... ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti