maanantai 29. kesäkuuta 2009

Kuuden miljoonan dollarin mies

En sitten testailllut vetoapuja, joutuupahan kolli hieman pohtimaan elämän tarkoitusta. Tosin nyt pääni on jälleen ollut Jeesuksen seurassa koko päivän, apua mikä mies! Unelmakarjuni oli nähnyt ihan kunnolla vaivaa. Illan teemana oli Argentiina, joten kaikki sopi kuvaan aina viinistä musiikkiin. Minni-neiti istui otettuna sohvalla ja nautiskeli Astor Piazzollan väkevistä sävelistä... Pim!

Muistatteko takavuosien Kuuden miljoonan dollarin miehen? Komea kolli, joka hoiteli tilanteen kuin tilanteen ja oli vielä kaiken lisäksi osa kilpavarustelua? Häneen voi siis asentaa osan kuin osan - mahtavaa!

Pohdin tässä, millainen olisi minun Kuuden miljoonan dollarin mieheni? Jos saisi ihan itse varustaa... ;) Täytyy muuten myöntää, että Minnin miljoonalla dollarilla ostettaisiin aika lähelle Prinssi Uljaan kaltainen karju... Pim!

Millainen olisi Sinun Kuuden miljoonan dollarin miehesi? Rohkea, luotettava ja aika helkkarin hyvännäköinen? Sekoitus Brad Pitin silmiä ja Paul Newmanin karismaa, lempiharrastus hartioiden hierominen ja aika iso poika ihan joka paikasta? Hahaa... Tämähän on hauskaa?

Tuoreen tutkimuksen mukaan miehet pitävät muuten paljon enemmän tästä kuin tästä. Toimiiko se samoin toisinkin päin?

Ulkonäköhän ei todellakaan ole kaikki kaikessa. Parisuhteessa sitä oikeasti kaipaa topattujen rintaliivien ja suoran nenun sijaan hyvää huumorintajuista, luotettavaa ja rehellistä ihmistä vierelleen. Ihan sitä tavallista naapurintyttöä ja -poikaa.

Kumma että kaikenlainen kilpavarustelu osuu aina vain ulkoisiin seikkoihin. Hiustenpidennykset ja peniksenjatkeet, onko niillä mitään väliä? Miksi ne ovat niin suosittuja? Toisaalta, sisintään on vaikea varustella. Hyvää itseluottamusta ei voi ostaa kaupasta, vaan se vaatii aikaa ja panostusta ihmiseltä itseltään.

3 kommenttia:

  1. Ei voi muuta sanoa kuin Kiitos. Jotenkin tämä aihe osui ja upposi juuri tähän hetkeen. :)

    VastaaPoista
  2. se vaan on niin että hiustenpidennyksillä voi saada itseluottamusta. vai täh?

    VastaaPoista