perjantai 26. kesäkuuta 2009

Tusinatreffailua

Kohtasin eilen illalla Henkan terassilla mielenkiintoisen kolmijalan. Ei siksi mielenkiintoinen, että hän olisi jotenkin sykähdyttänyt erityisesti, mutta hänen deittimaailmansa oli hämmentävän aktiivista.... Soidinhuutoja kuului myös Minnin suuntaan, mutta onneksi korvatulpat olivat mukana.

Selvisi, että tyyppi tapaili neljää naista yhtä aikaa, joiden kaikkien kanssa hän harrasti seksiä ja parisuhdetoimintaa. Mies ei nähnyt siinä ongelmaa, koska hän ei ole LUVANNUT kenellekään mitään. Unitutkimusten mukaan miehillä on keskimäärin yhdeksän erektiota yhden yön aikana, ehkä hän haluaa käyttää jokaiset aplodit hyväkseen?

Kuinka montaa ihmistä teidän mielestänne on luvallista tapailla yhtä aikaa?

Mielestäni pelkkä kahvilla käyminen on ihan luvallista touhua monen herrasmiehen kanssa. Jos siirrytään seksiin, tai edes hieman lähempään tuttavuuteen (jonka SIIS haluaa jatkuvan pidempään) tulisi miehiä olla vain yksi... Itsehän tietenkin treffailen monia miehiä, mutta hei - kaikkia eri aikaa. Jos homma menee pidemmälle joko otan tai jätän - rippikoulutytön toimintaa ;D Iltalehden toimittaja on kirjoittanut monien deittailemiseen säännöt, kannattaa kai tarkastaa ennen tusinatreffejä?

Merita, joka aina uskoo miesten selityksiin, lankeaa juuri terassikoiraan kaltaisiin lempuntekijöihin. Ei auta, vaikka kuinka yritämme opettaa häntä varovaisemmaksi. Aina kun hän uskoo tapailun siirtyneen ooksämunkaa-asteelle, mies paljastaa enolekoskaanluvannutsullemitään-kortin. Etenkin perinteisimmät pelimiehet, kuten poliisit ja palomiehet (no enpäs leimaa ketään! :D) kuuluvat tämän lajin harrastajiin.

Mihin tämä lause perustuu? Jos tapailee ihmistä, on nähnyt hänen paljaan pyllynsä useampaan otteeseen, tuijottaa silmiin ja suukottaa varpaita SÄÄNNÖLLISESTI on se mielestäni perinteinen käsitys lupaamisesta. Ilmeisesti letkunheiluttelijat ovat asiasta eri mieltä, mutta voisiko joku teistä hieman selventää asiaa?

Ai niin, Prinssi Uljas pyysi minua syömään - hänen luokseen... Mitähän sitä vastaisi? Ehkä päätöksistä voi hieman lipsua välillä, vaikka näin tulevan viikonlopun kunniaksi... Pim... ;D

4 kommenttia:

  1. Tää on myös erittäin pelottava kuvio, toivon todellakin, että en joudu tuollaiseen kehään osaseksi...

    VastaaPoista
  2. Todellakin... Kannattaa varmaankin säilyttää niitä korvatulppia aina mukana, pelimiehen soidinkutsut uppoavat silloin muun melun sekaan. ;D

    VastaaPoista
  3. ehkä hänellä oli ilta lääkitys ottamatta.

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti edes oli tarjolla lääkitystä, viagraa hän ei ainakaan tarvitse. ;)

    VastaaPoista