maanantai 22. kesäkuuta 2009

Keskikesän keskivertoseksiä

Juhannus oli, meni ja hauskaa oli! Rahtasin sekalaisen kokoelman kenkiä, juhannusmekkoja, juomokondomeja ja skumppaa nauttineita ystäviäni kesä-kuplavolkkariini ja käänsin suunnan kohti Hankoa ja hurjaa juhannusjuhlaa!

Muutamat ystävistäni eivät olleet Hangon juhannusvieraita ensimmäistä kertaa. Kokemuksistaan viisastuneina he aikovat tällä kertaa keskittyä miesten sijaan ihan perinteisen makkaran paistoon, koska humalaisten miesten iskuyritykset ja yhden yön erehdykset ovat olleet sen verran mielenkiintoisia.

Voiko mielestänne humalassa harrastaa hyvää seksiä? Toisaalta estot ovat täysin poissa, mutta sitten toisaalta ne estot tosiaan ovat täysin poissa. Kumpikaan ei hallitse kroppaansa kovinkaan taidokkaasti, hengitys haisee kuolemalle eikä toisen tuhmista puheista saa mitään selvää.

Usein juhannuksena lemmenparit päätyvät myös e-rit-täin epämiellyttäviin paikkoihin seksin harrastamisen kannalta: metsämättäälle, laiturille, oksentavan ihmisen viereen tai keskelle telttakeppiä. Kutsukaa minua mukavuudenhaluiseksi, mutta muurahaispesä genitaalialueeni läheisyydessä ei ole suotavaa. Lisäksi epävirallinen tutkimukseni osoittaa, että usean meistä tekee kännileikin loppumetreillä enemmän mieli Mäkkärin jonoon kuin orgasmia, vai mitä olette mieltä?

Humalassa ei sitä paitsi saa harrastaa liikuntaa, siitä voi tulla vaikka paha olo... Yh ja pom.

Toki myönnän että keskikesän juhla voi olla myös varsin otollista aikaa pienelle, romanttiselle seikkailulle. Luonnon helmassa (varokaa niitä elukoita), kevyen kesätuulen kuiskeessa voi viettää ihanan hetken. Pieni nousuhumala on poistanut pahimmat kainouspuuskat ja olo on rento ja hilpeä.

No, humalassa tai ei, vietimme viime keskiviikkona aivan loistavan Flashdeitin! Porukkaa on kerta kerran jälkeen enemmän ja Minni + Kata = iloinen heilapariskunta. Seuraavan kerran deittaamme 3.7, joten viimeistään silloin kannattaa kokeilla!

Toivottavasti nautitte juhannuksesta ja saitte heilaa! ;DonH

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti