maanantai 15. kesäkuuta 2009

Tekstarihäiriköintiä ja sinkkusutinaa...

"Seksipommi piinaa Real Madrid -tähteä tekstiviestein", note to all: se EN ole minä... Tosin jumalaisen jalkapalloilijan tekstarihäiriköinti ei kai voi olla liian rikollista? Hmmm... Se voisi piristää kummasti työpäivää? ;D Sopivaa kohdetta voi tulla tapaamaan vaikkapa ensi keskiviikkona: Flashdeitit ovat jälleen täällä ja puikoissa luonnollisesti tehokaksikko Minni ja Kata. Sivustollamme on jo monta sataa rekisteröitynyttä, joten jos kainalossa kumisee tyhjyys tiedät miten toimia... ;)

Lauantaiset treffit sujuivat kuten olettaa saattaa, taivas miten mieletön pakkaus se mies on! Ihana, komea, urhea, uljas ja älykäs... Tiesittekö esimerkiksi että tyrnipensaita on sekä nais-että miespuolisia, ja että marjoja saadakseen on istutettava kumpaakin (tosin yksi poikatyrni kuutta tyttöä kohden... Kröhöm)? Miten joku voi tietää tuollaista? Ihanan romanttista, pim! :)

No mutta, menimme siis illalliselle ravintola Groteskiin ja joimme liikaa viiniä (hah!). Vielä romanttisemman tilanteesta teki ukkonen, joka kai aina kruunaa kaiken? Illallisen jälkeen hän saattoi minut kotiin ja viattoman iltasuukon jäi oven taakse ihmettelemään odottamatonta käännettä (?), hahaa... Jäipähän miehelle mietintämyssy päähän...

Nyt kyllä pyörii päässä tuhat asiaa... Yrittäkää tekin pitää mieli tyynenä, pysytelkää kaukana tekstarihulluista ja liian ihanista miehistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti