torstai 4. kesäkuuta 2009

Flashdeitti on kohta täällä! Pim!

Huomenna perjantaina on siis ensimmäinen Flashdeitti-tapahtuma, upeaa! Jännittää todella paljon, toivottavasti kaikki sujuu hyvin... Kyseessä on aivan uudenlainen treffailutapahtuma ja tottakai järkkäämme myös jatkot. Käykää ihmeessä ilmoittautumassa mukaan, niin pääsette osallistumaan vuosisadan deittibileisiin! Pim!

Ja sitten toiseen tärkeään: vastasin Nicon drinkkipyyntöön, myöntävästi tietenkin. Tapasimme eilen illalla ja voi taivas mikä mies... Hän saatteli minut kotiovelle ja pakkohan se upeus oli kiskaista sisälle...

Ajattelin ensin ihan vain suukotella viattomasti kotisohvalla, mutta siinä miehessä on vain niin sitä jotain. Seksi oli juuri sitä mitä odotinkin, eli upeaa... Ainoa miinus oli että hän haluaa nipistellä (niinpä!) minua juuri sillä H-hetkellä (luojan kiitos hän ei harrasta kitaransoittoa, tiedättehän ne kynnet....)?

Saa nähdä kuuluuko miehestä enää, varmaa on että minä en ainakaan ota yhteyttä. Mikä siinä muuten on että miehet jakautuvat niin tiukasti kahtia tässä asiassa? Joko ei enää oteta yhteyttä lainkaan tai sitten ollaan koko ajan puhelin kourassa? Oletteko muut törmänneet samaan?

PS: Kutsuin muuten myös Nicon Flashdeittiin, hän ei tosin tiedä että olen kaiken tämän takana... Hahaa... Pitäkää silmänne auki, siellä me olemme teidän muiden keskellä.

3 kommenttia:

  1. Miten sut tunnistaa, jos tulee tapahtumaan?

    VastaaPoista
  2. "Saa nähdä kuuluuko miehestä enää, varmaa on että minä en ainakaan ota yhteyttä."


    Mikähän logiikka tässä on? Et sitten kuitenkaan miehestä pitänyt kun näin ajattelet...

    "Mikä siinä muuten on että miehet jakautuvat niin tiukasti kahtia tässä asiassa?"

    Mikä siinä on että naiset eivät osaa ottaa ja pitää yhteyksiä miehiin yllä? Naiset ei edes jakaudu tässä kahteen leiriin vaan kaikki on yhtä tympeitä...

    VastaaPoista
  3. No Zeppo, enhän tietenkään paljasta kuka kaikista paikalla olevista kaunottarista olen! Sehän olisi aivan liian tylsää... ;D

    Ja Anonyymille tiedoksi että otan kyllä itse yhteyttä mieheen jos minusta siltä tuntuu. Pelimiehet ovat asia erikseen, eikä heidän takiaan kannata vaivautua... Sen tietää että leikki loppuu lyhyeen jos ottaa itse ensin yhteyttä, kentällä on osattava pitää palikat oikeissa käsissä... ;)

    VastaaPoista