torstai 9. heinäkuuta 2009

Tekstaa, ei tekstaa...

Prinssi Uljas tekstasi minulle viikonloppuna, itse asiassa hän on tekstannut minulle joka ikinen päivä viime ja tällä viikolla. Olen ollut varsin kiireinen nainen (hei ale-sesonki parhaimmillaan), joten olen toki vastannut viileän kohteliaasti, mutta en ole itse ottanut yhteyttä häneen lainkaan (yhtä pikkiriikkistä virhesiirtoa lukuun ottamatta...).

Yleisen viestittömyyden ansiosta Prinssi Uljas käy aika kuumana. Jos sinä mietit miksi, Minni-neiti selvittää.

Katsokaas rakkaat, joka ikinen Näin Korjaat Korean Miehen -säännöstön numero yksi on ehdoton: älä näytä olevasi kiinnostunut. Mitä kauemmin mies joutuu sinua tavoittelemaan, sitä enemmän hän sinua haluaa. Tämä on tylyä (ja varsin hölmöä), tiedän, mutta kantapään kautta opittu taito. Sitä, miksi miehet näin toimivat, on kysyttävä heiltä itseltään... Itse he syyttävät siitä "menneiden aikojen metsästysviettiä". Voin kuitenkin paljastaa sen olevan tavanomaista kolmijalkojen kummallisuutta, pakko saada se, mitä ei voi saada - tiedättehän... ;)

Ja sitten siihen virhesiirtoon: sattui nimittäin niin, että Minni-neiti joi lauantaina kuohuviiniä, ja hetkellisen hölmöystilan ansiosta lähetti Prinssi Uljaalle aivan järjettömän härskin seksiviestin. Viestin sisältöä en nyt tässä lähde sen enempää ruotimaan (eräs nimeltä mainitsematon KATA on kaiken takana), mutta lähetin sen sitten Prinssi Uljaan sijaan ensin Katan isukille, joka on numerovalikossa seuraavana. Päättäväisenä neitinä minä ja kaksi skumppapulloa lähetimme viestin vielä uudestaan, tällä kertaa oikeaan osoitteeseen.Tämän kaiken toiminnan ansiosta tapahtui kolme varsin oletettavaa tapahtumaa:

a) Minni-neiti oppi, mitä tapahtuu jos sekoitetaan yksi kappale Kataa, Minniä ja Kahta Iloista Skumppapulloa
b) Minni-neiti oppi, ettei enää koskaan ole Kahden Iloisen Skumppapullon ja Katan seurassa yhtä aikaa (no ainakaan kahteen viikkoon, hahaa!)
b) Katan isukki soitti yhden erittäin hämmentyneen puhelun seuraavana päivänä (äh).

Tapahtui myös yksi varsin kummallinen seikka:

c) Prinssi Uljas käy, mikäli mahdollista, vieläkin kuumempana. Voisiko joku selventää?

Onneksi alennusmyynnit jatkuvat vielä kuumana, joten voin kuluttaa kaiken kuumeiluni prinssien sijaan pilkkahintaisiin kenkiin. Pim! ;D

4 kommenttia:

  1. Alkutiedoksi: Olen 30+ mies ja jostain syystä luen blogiasi.

    Mihin perustuu tämä sääntö: "Älä näytä olevasi kiinnostunut"? Omia käytännön kokemuksia tältä kesältä. Tapailin reilun kuukauden 25 vuotiasta naista. Kieltämättä hieman ihastuin häneen, jokaisilla treffeillä molempien juttu luisti ja hän tuntui myös viihtyvän kokoajan paremmin lähelläni. Soitin useasti hänelle ja hän oli aina lähdössä uudestaan mukaan. Hauskaa oli... Viime viikolla tuli yht'äkkiä tunne että olen todennäköisesti varamies tms, koska hän tosi harvoin itse ottaa yhteyttä tai ehdottaa tapaamisia tms... Muutama pvä sitten poistin hänen yhteystiedot puhelimestani "vahinkojen" välttämiseksi. Onko analyysini oikea vai onko käytös juuri tätä pissis peliä (älä näytä miehelle että olet kiinnostunut)?

    Summa summarum: Itse inhoan näitä pelejä. Jos toisesta pitää, niin miksi pitää odottaa turhaan että "toinen" (mies) ottaa yhteyttä? Olen sitä mieltä että jos tapailukumppani ei näytä omaa aktiivisuuttaan, niin joko hän on pissis tai ei ole muuten ole kiinnostunut. Minusta naiset ainakin pääsevät eroon molemmilla tavoilla.

    Mitä mieltä sinä olet? Kerro omista kokemuksistasi joiden mukaan "älä näytä että olet kiinnostunut"-linja toimii...

    Lopuksi: Blogiasi on hauska lukea koska siitä tulee hyvä fiilis. Lukiessani tekstejäsi saan lisää voimaa opintojeni päättämiseksi, tunnen että vuosien opiskelut eivät ole menneet hukkaan! Kiitos siitä! (Pim!)

    VastaaPoista
  2. Hei Howard,

    Ensiksikin: kiitokset palautteestasi, mukavaa kuulla että blogiani luetaan ja siitä tykätään :). Pim!

    Se, että naisen ei kannata ottaa mieheen yhteyttä eikä olla liian innokas, on totuus, jonka jokainen nainen oppii elämänsä jossain vaiheessa (jos ei sitten pamauta heti 18-vuotiaana naimisiin). Varsin usein nimittäin miehen kiinnostus loppuu tasan siinä vaiheessa, kun nainen osoittaa aktiivisuuttaan. Tosin jos mies on tosissaan ja haluaa sitoutua, ei tällä pitäisi olla mitään vaikutusta...

    Ehkä tyttösi on törmännyt lurjuksiin niin monta kertaa, että ei halua enää polttaa näppejään? Viestittömyys ei ole mitään pissis-leikkiä, vaan varsin tunnettu totuus meidän naisten keskuudessa...

    Eli uskoisin, että tyttösi pitää sinusta, eikä siksi halua näyttää innokkuuttaan. Yleensä nainen, jota tapailu ei kiinnosta ei halua tavata enää uudestaan...

    Minusta sinun kannattaisi ehdottomasti jutella hänen kanssaan asiasta? Jos olette jo monta kertaa tavanneet ja hän seurassasi hyvin viihtyy, en näe mitään syytä miksi kissaa ei voisi nostaa pöydälle?

    Niin että nyt äkkiä se puhelinnumero takaisin numerovalikkoon! :)

    Toivottavasti minusta oli apua ja hurjan aurinkoista kesän jatkoa sinne!

    Terkkusin,

    Minni Pim

    VastaaPoista
  3. Moikka taas...

    Luin blogisi, ja perustelusi takiä päätin kaivaa hänen numeronsa takaisin. Soitin hänelle eilen illalla...

    Hänen äänensä kuullessani tiesin että vaistoni oli ollut jälleen kerran oikeassa. Hän ei vaan kuulosta enään samalta, minusta kiinnostuneelta ihmiseltä. Hän lupasi kuitenkin tavata illemmalla ja ottaa yhteyttä kun kavereineen ovat matkalla keskustaan. Yhteyttä ei yllättäen tullut :(

    Ikävää tästä tekee, että en tiedä missä vaiheessa mokasin hänen suhteessaan. Enkä saanut viime yön aikana Apollostakaan pikalohdutusta ;-)

    Muttta ensi viikonloppuna kohti uusia seikkailuja. Kiitoksia vinkeistä ja hyvää jatkoa sekä ennen kaikkea onnea seikkailuissasi...

    t. H

    VastaaPoista
  4. Moi Howard,

    Harmi että kävi noin ikävästi, toisaalta - nyt ainakin tiedät mitä hän ajattelee (vaikka totuus ei kovin mukava olisikaan).

    Ja pikalohdutuksesta tulee (yleensä) kai vain pahempi mieli, eli ihan hyvä että sitä ei tällä kertaa löytynytkään...

    Onnea ja tsemppiä matkaan sinne hurjan paljon, noin mukavalle miehelle löytyy varmasti mukava ja ihana nainen käsikynkkään. :)

    VastaaPoista