tiistai 7. heinäkuuta 2009

FlashDeitti osui ja upposi!

Pim ja pim! Viime perjantain FlashDeitti sujui loistavasti ja porukkaa oli jo varsin mukavasti mukana. Teatterin jatkotkaan eivät jättäneet ketään kylmäksi, sillä olimme kiltteinä tyttärinä hommanneet seurueellemme loistavan juomatarjouksen (pim). Upeaa seurata oman idean kasvua pikkuvauvasta isoksi tytöksi, kannattajajoukko on kerta kerran jälkeen suurempi ja Minni ja Kata niii-in tyytyväisiä neitejä!

Miesenemmistön seurauksena Kata värväsi muutaman lisädeittaajan Teatterin terassilta, mikä olikin varsin hauska idea. Aurinkoisesta säästä nautiskelevat ihmiset lähtivät innoissaan leikkiin mukaan, liekö skumppa-tarjouksellakin ollut osuutensa asiaan?

Illan kuluessa ainakin allekirjoittanut näki muutamia sydämentykytyksiä puolin jos toisinkin... ;) Homman perimmäisenä tarkoituksena on tietenkin hauskanpito, mutta suukot ja Sen Oikean löytyminenhän on aina suurta plussaa, eikös?

Ohessa hieman kuvia tapahtumasta. Olemme mustanneet deittaajat aina nassuista varpaisiin, koska yllärikuvat netissä eivät koskaan ole iloinen tapahtuma... Vai?

Ja jos et vielä(kään) tiedä mistä puhun, tarkastahan täältä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti