maanantai 13. heinäkuuta 2009

Silikoni, joka naisen paras ystävä?

Tässä eräänä päivänä kuntosalini saunatiloissa osui silmiini aikamoinen näky. Tapanani ei ole tuijotella muita naisia suihkussa, mutta tällä kertaa vesikopista tunkeutui sellainen tissiamatsoni, että en voinut muuta kuin kauhistella. Nainen sinänsä oli siro ja pieni, mutta hänen rintavarustukseensa oli tungettu niin paljon silikonia, että neitokaisen aiheuttamat vesiputoukset suihkusivat melkein meidän muiden silmille (no okei, ehkä ihan pikkiriikkisen liioittelen :D).

Nykymuoti suosii pieniä rintoja ja harva malli on hoikassa pojanvartalossaan kovinkaan muodokas, silti silikonirinnat yleistyvät jatkuvasti. Martina Aitolehti jopa kuvittelee, että puolet suomalaisnaisista olisi operoitua kansaa. Myös muihin kauneusleikkauksiin kulututetaan jatkuvasti enemmän rahaa.

Hassuinta on, että vaikka kauneuskirurgia maksaa enemmän kuin tämän neidin kolmen kuukauden shoppailureissut yhteensä, siitä halutaan pitää mahdollisimman pientä ääntä. Naapurin Niina ei missään nimessä saa huomata nenäsi korjausleikkausta, rintavarustuksesta puhumattakaan!

Omat rintani ovat aivan normaalikokoa, enkä ole koskaan harkinnut suunnistavani leikkaukseen vain ulkonäön takia. Tutkimusten mukaan myös miehet pitävät enemmän luomurinnoista (ja tietenkään en tähän väliin yhtään sopivaa linkkiä löytänyt, ehkä Minniä on huijattu? :D). Silikonirinnat koetaan turhamaisina ja noh, luonnottomina.

Ja millaisiksi silikoniamatsoni muuttuu vanhetessaan? Apua!

Toisaalta ymmärrän naisia, jotka AA-kuppeineen kuolaavat sen täyteläisen C-kupin perään. Vaikka muotiala suosii poikatyttöjä, me tytöt usein kuvittelemme, että tarvitsemme lisätäytettä kelvataksemme Megan Foxin perään kuolaaville kolmijaloille. Etenkin murrosiän kokemukset vaikuttavat paljon siihen, miten lopulta vartalomme koemme. Aikuisena sitten yritetään opetella sitä totuutta, että olivat rintasi sitten millaiset tahansa, se on se kaikki muu millä on merkitystä... :)

Kuinka paljon ulkonäköpaineita miehillä on ja millaisia ne ovat? Peniksenkehittimet ja -jatkeet ovat varsin tunnettu keino parannella itseään, mutta kuinka moni haaveilee vaikkapa korvien pienennyksestä tai ihon mikrohionnasta? Kertokaahan miehet Minni-neidille mistä puristaa ja minne varistetaan?

1 kommentti:

  1. Silikonit ovat hyvännäköiset paidan täytteenä, mutta saman ajaa mikä tahansa muu fylli. Sitten kun paita on poissa, silikonit ovat lahinna turn-off. Toki olen vain törmännyt karmeisiin bolt-on silikoneihin...

    VastaaPoista