keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Miehiä laukun täydeltä!

Naisen käsilaukku on varsin sietämätön paikka, koska sitä ei kerta kaikkiaan ole suunniteltu arjen pikku ilojen keskelle. Otetaan esimerkiksi puhelin, jonka pahaa aavistamattomasti tipahdutat käsivoidepurnukoidesi ja kalenterisi iloiseen sekamelskaan, etkä tietenkään, tietenkään, sille varattuun pieneen läpykkeeseen, joka on ihan vain sitä tarkoitusta varten ommeltu veskaasi. Kokemuksen syvä rintaääni ei myöskään muista varoittaa sinua, sillä et näköjään ole vielä(kään) ääntä sisäistänyt. Otat laukkusi mukaan, suuntaat kauppareissulle ja paha-aavistamattomana seisoskelet keskellä kauppajonoa. Kun vihdoin pääset kassalle tuhannen vuoden odotuksen jälkeen, käsilaukkusi alkaa yhtäkkiä hyppiä railakkaasti raikuvan Tartu tiukasti hanuriin -biisin tahtiin (Katan rakastettava keino muistuttaa minua viikonlopun bileistä, siis tanssin pöydällä vain ihan vähän aikaa?).

No mutta - tottakai ensin pöyhit aarrearkkuasi vaihtosukkikset sivutaskuista lennellen, kun muut jonottajat katsovat sinua juurikin SILLÄ tavalla (=Mee Jo Senki Ämmä -ilme). Joo ei löydy puhelinta. Tämän jälkeen ei ole muita vaihtoehtoja, kuin että lasket laukkusi lattialle ja oksennat koko sen sisällön pitkin pituuttaan koko kassajonon nähtäväksi. Viime kerralla olin ilokseni säilönyt mukaani muun muassa kourallisen kukkasipuleita?

Toki voisit vain yksinkertaisesti jättää vastaamatta puhelimeen, mutta jostain syystä se ei siinä paniikin ja kiukun keskellä koskaan tule mieleen.

Vaikka en vieläkään osaa sujauttaa puhelintani oikeaan lipareeseen, käsilaukkukommellukset ovat saaneet minut tekemään seuraavan (vaikkakin ihan järjettömän pinnallisen) päätelmän: miehet ja käsilaukut - ne ovat todellakin samalta planeetalta.

Perustelut:

1. Mies ja käsilaukku toimivat kumpikin täydellisesti, niin kauan kun et ahda niihin liikaa tavaraa.
2. Et koskaan muista mitä viime kerralla tapahtui, kun työnsit puhelimesi väärään paikkaan. Tämä voi myös johtaa aikamoisiin Pom-fiiliksiin.
3. Jos työnnät näppisi liian syvälle, et koskaan voi tietää mitä kourastasi lopulta löytyy.
4. Molemmat ovat kovin kauniita katsella, mutta tulevat aika kalliiksi.
5. Käsilaukku ja mies - hyvällä suunnittelulla varustettuna ehdottomasti naisen paras ystävä.
6. Vaikka kuinka lupaisit että tämä on elämäsi viimeinen laukku, joka syksy vastaan kävelee entistä parempia malleja...
7. Parhaat ovat ehdottomasti aitoa nahkaa (ja sisältävät mielellään myös kultakoristeita... Pim!)
8. Liian monen laukun (ja miehen) hankkiminen voi johtaa tuhoon. Siksi on parasta tyytyä vain yhteen perusmalliin, se kun sopii (lähes) kaikkiin tilanteisiin.
9. Molemmat vaativat vuosien harjoittelua, jos haluat oppia tunkemaan tavarasi oikeisiin paikkoihin.
10. Myös käsilaukut ovat miesten suunnittelemia.

Mutta jos miehet ovat käsilaukkuja, mitä me naiset sitten olemme? Sorkkarautoja vai? ;D

4 kommenttia:

  1. Heh, LOL! Ihastuttavaa tekstiä! Piristät päivääni paremmin kuin Iltalehden Iloiset Uutiset! Kiitos siitä :)

    P.S. Olin viimeksi FlashDeiteillä, toimiva juttu ja kiva että jaksatte järkätä. Tosin parempaa "valikoimaa" toivotaan - itse kun en tyydy käsilaukuissa siihen perusharmaaseen ;)

    VastaaPoista
  2. hei mikä tää flasdeitti-hommeli on? joku tapaaminenko? kö?

    VastaaPoista
  3. Pim ja Pom, Minni nyt hieman sexoa juttuihin. Ei jaksa laukut kiinnostaa..

    Hra M

    VastaaPoista
  4. FlashDeitti on sinkkutapahtuma, jonka olemme ystävieni kanssa kehitelleet. Se on FlashMobbauksen ja Speed Daten yhdistelmä, jonka aikana tapaat 10 sinkkua 20 minuutissa. Jatkotkin on tietty muistettu, tietty ;D

    Tarkastahan täältä http://www.flashdeitti.fi

    Ja Hra M:lle tiedoksi, että sexoa tulee sitten kun neidistä siltä tuntuu... ;D Mukavaa, että ainakin osa tykkää (eli kiitokset ensimmäiselle vastaajalle), toivotaan että ensi FlashDeiteissä on parempi laukkuvalikoima ja kannattimet paremmin kohdillaan. ;D

    Aurinkoa päiviinne, rakkaat!

    VastaaPoista