tiistai 11. elokuuta 2009

Pure Rush sponsoriksi FlashDeitille ja Guinnesin ennätysyritykselleni!

Pim! FlashDeitti kasvaa ja kehittyy aikamoisella vauhdilla, ja Minni-neiti on kehitykseen varsin tyytyväinen. Mainostajat ovat kosiskelleet minua (tai *köh* FlashDeittiä) jo jonkin aikaa, mutta tätä neitiä ei helposti hetkauteta (olenhan tottunut huomioon ;D).

Mutta nyt on tärpännyt! Pure Rush -energiajuoma tarjosi minulle viime viikolla sponssia (ja lähettivät vielä laatikollisen namijuomaa mukana, namista lähettipojasta puhumattakaan ;D) ja Minni-neiti sanoi tahdon. Tämä on varsin mukava uutinen meille kaikille, sillä nyt voimme järjestää sinkuille vieläkin upeampia FlashDeittejä ja Pure Rush lähettää energiajuomiaan myös meidän deittareiden iloksi.

Pure Rushin myötä FlashDeitti-sivut vaihtuvat. Lisäksi järjestämme maailmanhistorian ensimmäisen FlashDeitti -kilpailun, jossa on palkintoina kaikkea kivaa by Cosmopolitan, Ugly Truth (pim, kuka pääsee pressinäytökseen? ;D) ja Naps (terkkuja Patskulle) - kiitos Pure Rushin.



Myös tiedotusvälineet ovat osoittaneet kiinnostusta allekirjoittaneeseen, mikä on aivan loistavaa tavoitteeni kannalta. Katsokaas, vaikka sinkkumiehiä kovasti seurailenkin, on heitä vaikea tavoittaa silloin kun on oikeasti asiaa (kuten miehiä yleensä). Tänään olin esimerkiksi Voicen iltapäivässä! Kuunteliko kukaan siis Pimiää, kun se haastatteli Pimiä?!

Ihanaa pim!

Tapahtui myös muuan toinen huomoitava seikka, joka meidän naiskaunokaisten olisi silloin tällöin pidettävä mielessä. Tämä kaikki onnellisuus nimittäin aiheutti sen, että kävelemisen sijaan leijailin pilvenhattaralla kotiin eilen. Päivä hymyili minulle muutenkin, sillä uudet kenkäni (no todellakin pitää ostaa lomaltapaluupopot!) näyttivät syötäviltä ja hiukset olivat kerrankin juuri oikealla tavalla ojennuksessa. Toisin sanoen tunsin oloni kauniiksi, älykkääksi ja ihanaksi (tiedättehän kun joskus sattuu sellainen onnenpäivä kohdalle, ja ei rakkaat, EN ollut juonut liikaa sitä energiajuomaa ;D).

Leijuessani jossain Runeberginkadun kulmilla, vastaani käveli toinenkin hyvänpäivänmyyrä. Vaalea tyttö, joka kerta kaikkiaan säteili hyväntuulisuutta. Hymyilimme toisillemme ihan estottomasti, juuri sillä vitsihyvinmenee-ilmeellä. Mieletön kyllämetytötpärjätään-henki tuntemattoman ihmisen kanssa, keskellä kirkasta päivää.

Olisipas ihanaa, jos me tyttäret muistaisimme kateellisten ja solvaavien vilkuilujen sijaan suoda useammin toisillemme moisen positiivipläjäyksen :).

Tulipas lällyä. :D No no mutta - nyt on lälly, onnellinen ja aikaansaava fiilis! :) Pim!

Hei ja muistakaas tukea minua tavoitteessani!

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, onnittelut Minnille. Sulla on tosi hauska blogi, joka aina piristää päivää.

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä Minni! Mahtavaa että Flashdeitti on saanut sponssin. Toivottavasti kerkeät vielä kirjoitella blogiasi.

    VastaaPoista