perjantai 7. elokuuta 2009

Deittailun maailmanennätysyritys!

Lupasin näyttää mihin meistä suomalaisista on, joten tässä se tulee: yritän saada deittailun maailmanennätyksen Guinnesin ennätystenkirjaan!

Haastan ruotsalaiset deittauksen Suomi-Ruotsi-maaotteluun, ja samalla pyydän Guinnesin ennätystenkirjan mukaan todistamaan voittoamme (sekopää :D). Osoitetaan maailmalle (ja etenkin ruotsalaisille), että me suomalaiset olemme sosiaalista ja keskustelutaitoista kansaa, jotka etenkin etenkin uskaltavat tanssia pöydillä ja nauttia elämästä. ;)

Hullun ideani toteuttamiseen tarvitsen teidän kaikkien apua. Rakkaat sinkut, ottakaa mikä tahansa kulkuväline allenne ja saapukaa paikalle. Rengastetut ja parisuhteessa elävät, hommatkaa kaikki sinkkukaverit ja sinkkukavereiden sinkkukaverit mukaan! Näytetään niille pahuksen ruotsalaisille, että olemme hullua, villiä ja hauskaa kansaa, ja pidetään huolta, että niin lukee jatkossa myös Guinnesin ennätystenkirjassa. Onnistunutta ennätystä voimme juhlia aamuun asti jatkoilla, joiden osoite selviää tuossa tuokiossa kunhan saan ravintolatädin langanpäähän. Pim!

Taustaksi kerrottakoon, että meitä suomalaisia mollattiin oikein yhteisvoimin Stureplanin yökerhossa. Paikalliset kolmijalat väittivät, että suomalaiset ovat tylsiä hissukoita, jotka eivät puhu eivätkä pussaa (pom).

Maailmanennätysyritys siis Esplanadin puistossa, Helsingissä perjantaina 14.8 kello 18.00. Laitan tarkempaa ohjetta FlashDeitti-sivustolle asap. Muistattehan, että myös Flow-festarit starttaavat samana päivänä, joten siinä sivussa voi festariheilan kaapata kainaloonsa ennätyksellisesti, Pim!

Jos et vieläkään tiedä mistä puhun, tutkiskele FlashDeittiä täältä.

Pim!

2 kommenttia:

  1. Loistava idea!!!

    Tulen ja kerron kaikille tutuille ja leikkimielisille :)

    VastaaPoista
  2. Jee Zeppo!

    Otahan kaikki komeutesi mukaan. ;D

    VastaaPoista