keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Uusi tapa löytää Elämäsi Rakkaus: Flash Dating?

Kokeilin eilen ensimmäistä kertaa Speed Dating -tapahtumaa, ja voi bläääääääh.... Keikka ei kuitenkaan mennyt aivan hukkaan, sillä sain idean joka tuo varmasti iloa niin minun kuin kanssasisarienikin eloon...

Alun perin meillä oli tarkoituksena vain käydä syömässä ystäväni kanssa, mutta Afroditen apurit puuttuivat peliin. Koko paikka oli täynnä ihmisiä ja tietysti minun piti saada heti tietää mitä tapahtuu. Selvisi että deittitilaisuus (ja vieläpä salainen sellainen) oli juuri alkamassa. Pakkohan sitä oli kokeilla!

Mutta TO-TUUS: Meno oli kuivaa ja vaivautunutta, ihmiset suoraan the Rocky Horror Picture Show'n casting-tilaisuudesta. Edestäni löytyi useimmiten kulahtanut Ritari Ässä, niljakas keski-ikäinen uroskoira tai tanhua harrastava ydinfyysikko. Ei hyvä.

Kotimatkalla juttelimme siitä, miten tuollaisia tapahtumia voisi parantaa. Keveämpi tunnelma, yllätyksellisyyttä ja hieman leikkimielisyyttä ainakin vaaditaan. Kaikki kun tuntuivat vaativan sormusta nimettömään vähintään viikon päästä, ja naisen rooli parisuhteessa oli varsin selvä: kokkaa tai kuole!

Onko kukaan teistä kuullut Flash Mobbauksesta? Oheinen esimerkki valottaa ajatusta tietämättömille. Speed Datingin ja Flash Mobbauksen sekoitus voisi olla varsin hauskaa... Flash Dating, mitä se voisi olla? Hmmm....

Jatkan ajatusleikkiä ja raportoin myöhemmin.... Niin ja hyvät ideat palkitaan luonnollisesti vähintään virtuaalisuudelmin ;D.

2 kommenttia: