lauantai 30. toukokuuta 2009

Sensaatio: Flashdeitti

Meillä on Katan kanssa varsin paljon suunnitelmia Flashdeitin osalta, lupaan että tulette vielä hämmästymään... Luvassa on jotain uutta, jännittävä ja hauskaa toimintaa teille kaikille ihanille sinkuille! Homma alkaa paisua suuremmaksi kuin osasimme kuvatellakaan, kannattaa siis (ihan oikeasti) seurata blogiani ja pitää silmät auki!

Nettitreffini Herra Lentäjän kanssa olivat aluksi yhtä nousukiitoa, kunnes suoritimme varsinaisen mahalaskun. Kämppäni edessä minua odotti komea sinisilmä, joka jutteli mukavia ja sai minut jopa nauramaan. Olin lähestulkoon valmis kirkkohäihin (tai vaikka eroamaan kirkosta ja juhlimaan rakkauttamme druidilaisin menoin), kunnes saavuimme ravintolaan. Sitten alkoi tapahtua.

Tyyppi oli joko aineissa, aikaeron väsyttämä tai ihan muuten vain hullu. Aluksi hän avautui minulle siitä kuinka rankkaa on olla niin hyvännäköinen (?). Sitten keskustelimme ala-asteen ilkeästä opettajasta ja siitä kuinka hänen peniksensä on liian käyrä. Lopultä hän kävi käsiksi tarjoilijaamme, koska tämä ei pitänyt siitä että hänen takapuoltaan arvosteltiin. Ihana mies siis. Tein legendaariset ja ilmoitin vierailevani naistenhuoneessa (siis häivyin muutamalle tyttöjen kanssa ja jätin urpovillen odottelemaan yksinään laskua). Taitaa aikaero olla välillä vähän liikaa e-räil-le...

No, en anna muutamien epäonnisten treffien masentaa. Viikonlopuksi on luvattu hellettä ja luvassa on kuumia suunnitelmia niin Flashdeitin osalta kuin muutenkin...

2 kommenttia:

  1. " Tein legendaariset ja ilmoitin vierailevani naistenhuoneessa (siis häivyin muutamalle tyttöjen kanssa ja jätin urpovillen odottelemaan yksinään laskua)."

    Törkeä temppu, joka onnistuu vain naisilta.
    No eihän naisilla yleensäkään ole lompakkoa mukana koskaan...
    ...saatikka sitten niin, että edes ymmärtäsisivät joskus tarjota miehille.

    VastaaPoista
  2. komppaan edellistä, tosi törkee temppu! ja ikää oli??? mitä luulet oppivasi deittailusta tai ihmissuhteista jos todellakin toimit noin!

    mutta se joka on kutsun tehnyt, se maksaa. oli se sitten mies tai nainen.

    VastaaPoista