maanantai 18. toukokuuta 2009

Rakkauden kesä alkaa!

Rakkauden kesä 2009 on nyt virallisesti avattu, koska aurinko ei enää suostu sammumaan (ah, ah ja ah)! Olen ollut koko viikonlopun kestävällä piknikillä tyttöjen kanssa ja ruskettanut makkaroitani, joten kommentointi on jäänyt vähän vähemmälle. Pahoitteluni tästä.

Ihan koko viikonloppua en sentään maannut! Perjantaina olimme juhlistamassa ystäväni Katan synttäreitä riittävän pituisella ostoskiertueella ja skumppa-illallisella. Viereiseen pöytään osui vielä sopivasti muutama tuhlaajapoika, jotka lähettelivät pöytäämme drinkkejä ja jälkiruokaa. Hahaa, välillä on eri kivaa olla nainen. Kohteliaina neitokaisina lähetimme herroille vastalahjaksi mielettömän kokoisen, paistetun kananruhon. Tipusta riitti mainiosti kummallekin ;).

Nettideittailu on lähtenyt käyntiin varsin kiitettävästi, ehkä jossain vaiheessa tapaankin muutaman kolmijalkaisen... Onko kukaan muuten kokeillut muita deittimuotoja, esim. Speed Dating -tapahtumia?

1 kommentti:

  1. mä olin speed dating finlandin ekas tapahtumas. tapahtuma oli ihan jees ei nyt vaan mun kohalle osunu ketään, kaveri bongas sielt kyl miehel ittelleen, joksikin aikaa ainakin! speed dating finland järjesti viel parit tapaamiset mut on sen jälkeen ilmeisesti lopettanu ku nettisivuja ei löydy eikä facebookinkaan kautta oo tapahtumakutsuja tullu. sivut oli muistaakseni www.speeddating.fi

    VastaaPoista