tiistai 26. toukokuuta 2009

"Näin käynnistät kesäromanssin"

Apua, en kestä näitä perinteisiä, naisille tarkoitettuja kesäuutisia. "Näin käynnistät kesäromanssin" ja "Näin löydät sisäisen viettelijättäresi". Ihan oikeasti, miksi lehtien naisille tarkoitetut osiot ovat usein tälläistä höpönpöpöä? Olisi ihanaa välillä lukea netistä hyvin kirjoitettuja juttuja, joiden sisältö ei ole vain 16-vuotiaille, vai mitä olette mieltä?

Muttamutta, Jumala on ilmeisesti olemassa ja antoi meille neljä päivää (!) pakkokristittylomaa. Varsinaisesti tosin vain yhden, mutta pitihän se perjantaikin ottaa vapaaksi... Aikaa oli itsensä hemmotteluun (hieronta ja pedikyyri, pim) ja sen kuuluisan kesäromanssin hankkimiseen. Suomeksi sanottuna juhlin siis kaksi päivää ja nautin auringossa oleilevista kesäkolleista.

Sunnuntaina petikumppanina oli kuitenkin vain armoton krapula, kannattiko juhlia kahta päivää putkeen? Pompom ja huono omatunto. Kesäromanssin sijaan mielessäni liikkui kunnon joogasessio ja seitsemän vuoden kupillinen vihreää teetä.

Mitä luulette, ovatkohan vihreän teen terveysvaikutukset yhtä voimakkaat, jos juomaa on terästety vodkalla tai ginillä? ;)

2 kommenttia:

  1. Kannattaa kokeille valkoista teetä! Ihanan energisoivaa.
    Onnea miesjahtiin Minnille!

    VastaaPoista
  2. Kiitokset, pitääpäs kokeilla valkoista terveysteetä :).

    Ja ihana miesjahti! Pim! :D

    VastaaPoista