keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Nettideittailua

No niin, eli aion aloittaa nettideittailun. Miten siellä muuten käyttäydytäään? Mitään erityisiä etikettejä?

Ei ole tullut tekstareita Roopelta. Mahtava juttu! Toivottavasti ei tulekaan...

8 kommenttia:

  1. Itse olen saanut yhteyden ottoja meihiltä blogini aikana jonkin verran. Tasokkaita vähemmän. Tietysti se, että aiheena kirjoituksilleni on yleensä seksi, saa monet kiimaiset miehet ilmeisesti yrittämään onneaan ja jopa lähettämään kyrpänsä kuvia postilootaani.

    Sitten on niitä, joiden kanssa oikeasti on viestitellyt enemmänkin. Itse nyt en vain halua tavata ketään blogini kautta anonyymiteetin säilyttämiseksi.

    Itse muuten kokeilin laittaa deitti-ilmoituksen noin vuosi sitten. Se oli muistaakseni viikon näkyvillä, ja vastauksia tuli monia kymmeniä! Itse en laittanut edes kuvaani ilmoitukseen. Muutaman vastaajan olisin voinut tavatakin, mutta se vähän jäi muiden kiireiden takia. Sitten oli paljon sellaisia ainakin 20-vuotta vanhempia miehiä, jotka tarjosivat Pariisin matkoja ilmaiseksi kaikkine kuluineen.

    VastaaPoista
  2. Itselläni on miehenä se kokemus nettideittailusta, että naiset ei ota yhteyttä, ei vaikka on kuva (ehkä juuri sen takia ;) ), taikka ilman. Naiset kyllä käy kuikuilemassa profiilissa, mutta ei tosiaan tee ollenkaan aloitteita (miksi?), odottavat että mies ottaa heihin yhteyden. Minulla on ollut joskus kuukausiakin ilmoitus vain esillä, ihan piruuttani olen "testannut" että ottaako kukaan yhteyttä, mutta ei. Aina on "pitänyt" itse ottaa yhteyttä, mutta kokemukset on huonoja. Miehille tuntuu olevan tajolal vain YH-äitejä omine omitusine vaatimuksineen ja kommervenkkeineen. Ei mitään YH-äitejä vastaan, mutta ne vaatimukset pitäisi heidänkin suhteuttää omaan tilanteeseensa.

    Muutenkin on kokemukset nettideittailusta lähinnä negatiiviset. Vappuna olin yksillä nettitreffeillä ja ne ei kauaa kestäneet, kun nainen ryhtyi jo määrittämään eri asioita: Mitä saan tehdä ja mitä en. Luulin tekeväni oikein, kun kerroin, että on eräs toinenkin nainen (potentiaalinen deitti) jonka kanssa viestittelen (alkoi samaan aikaan kuin tämä treffinikin kanssa viestittely) ja sitten kerroin että on ihan naisipuolisia nettikavereita jonka kanssa viestitteleen. Tuo vapputreffi sanoi että kaikki tuollainen pitää lopetta heti, että hän ei ala kilpailemaan...
    ...minä sanoin että ei kyse ole mistään kilpailusta, vaan kerroin rehellisesti miten asia on, lisäksi totesin tuolle naiselle että eihän tääs mitä'än seurustella, vielä, ja tuskin tullaan seurustelmaankaan kun tuntuu olevan jo kaviittelukin näin vaikeaa. No se treffi ei kestänyt kun sen tunnin ja sitten se olikin siinä...

    Vaikeaa tuntuu olevan...

    VastaaPoista
  3. Kiitos mielenkiintoisista kommenteista. Kyllä mä laitan deitti-ilmoituksen pariinkin paikkaan, on sitä pakko kokeilla.

    Olen vielä niin vihreä näissä parinhakupuuhissa, että jopa miesten mailit blogin perusteella olisivat imartelevia. Miten muuten on Liatia: kannattaako deitti-ilmoitukseen laittaa osoite blogiin? Ei varmaan, jos haluaa säilyä anonyyminä.... (itseasiassa ehkä vähän tyhmä kysymys)

    VastaaPoista
  4. Älä laita blogisi osoitetta mihinkään julkisiin deitti-ilmoituksiin!

    Jos toivot miehiltä kontaktia tämän blogisi kautta, niin laita oma ilmoitus tähän blogisi yhteyteen ;)

    Kannattanee hiukan kertoa millaisilta miehiltä ja millaisia lähestymisiä toivot :)

    VastaaPoista
  5. Jape: "Miehille tuntuu olevan tajolal vain YH-äitejä omine omitusine vaatimuksineen ja kommervenkkeineen. Ei mitään YH-äitejä vastaan, mutta ne vaatimukset pitäisi heidänkin suhteuttää omaan tilanteeseensa."

    Äläs nyt! Olinhan minäkin "tarjolla". ;D

    Ja noista toiveista. Ehkä se kannattaa sanoa, ettei tosiaan ole etsimässä pelkkää seksiseuraa (jos et ole). Mutta itse mieluiten jättäisin listat pois. Monet miehet perääntyvät, kun vaikuttaa liian vaativalta. Toisaalta taas listat ovat tietyllä tavalla vähän turhia, kun jokainen ihminen määrittelee itsensä keskimääräistä fiksummaksi, hauskaksi ja jopa suhteellisen urehilullisiksi, vaikka monet muut voisivat olla toista mieltä.

    Lisäksi, jos antaa jotain fyysisiä vaatimuksia tyyliin: Ole vähintään 180cm pitkä, harteikas, tumma, vihreäsilmäinen ja lihaksikas, voi se erinäköinen, ihana, hauska ja hyvännäköinen mies jäädä saamatta. Kannattaa tosissaan miettiä, mitkä ominaisuudet ovat sellaisia, jotka kertovat viehättävyydestä jotakin.

    Omaperäinen, suhteellisen lyhyt ja ytimekäs vastaus kannattaa. :) Loppuun suosittelen toivomaan vastaajien kertomaan vähän enemmän itsestään, sillä muuten monilta vastaukseksi tulee vain kahden lauseen Caps Lock -kyhäelmiä.

    VastaaPoista
  6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  7. liatia: "Äläs nyt! Olinhan minäkin "tarjolla". ;D"

    No sinä et välttämättä ollut samassa treffipalvelussa kuin minä ja minun hakukriteereissä oli hieman vanhemmat naiset ;)

    Tuossa olet aivan oikassa, että liian vaativa vaikutelma, liialliset listat jne. karkoittaa kyllä miehet tehokasti.

    Minun viestintäni ei kyllä ollut mitään kahden lauseen Caps Lock-kyhäelmiä (mutta monen naisen oli ja tämä yllätti minut). Itse kirjoitin pitkiä kirjeitä ja naiset niistä tuntuivat pitävän, mutta he itse eivät usein jaksaneet puristaa kasaan muutamaa hataraa lausetta enempää. Siten oli vielä eräs nainen, jolla ei ollut omaa mielikuvitusta ollenkaan, vaan kaiutti ikään kuin minun oman tekstin takaisin.

    Jos esim. kirjoitin viestissäni että: "Kävin eilen uimsassa ja kuntosalilla jo oli ihan hyvät treenit".

    Nainen vastasi seuraavassa emailissaan: "kävit siis uimassa?"

    Voi kiesus...

    No tuo vapun treffini oli kyllä ikäluokkaani oleva sinkku, mutta ei ole helppoja sinkkunaisetkaan (vrt. YH-äisit). Sieltähän alkoi tulla heti vaatimusta, että kaikenlainen viestintä muiden naisten kanssa on heti lopetettava, vaikka tapasimme ekaa kertaa...
    Ei tuollaista määrilyä voi sietää...

    VastaaPoista
  8. Hmmm. Tämä sai ehkä vähän innostumaan. Pitäisiköhän sitä itsekin kokeille...?

    VastaaPoista