torstai 28. toukokuuta 2009

Flirt flirt!

Yksi varma kesän merkki on se, että miehet menevät ihan sekaisin aurigosta (tai paljaista olkapäistä). Otetaan nyt esimerkiksi tämä minun toimistoni täällä Ruoholahdessa.

Me, minä toimiston muut nuoret naiset, olemme vähintään järkyttyneitä miespuolisten kollegojemme kevätvipinöistä. Keke, joka nyt normaalistikin on koko toimiston naistenmies (tai ainakin haluaisi olla), piti pitkän saarnan lounastauolla siitä, miten naista pitää arvostaa muutenkin kuin vain seksiorjana. Lassi (varsinainen nyhverö, joka pelkää hämähäkkejä ja rakastaa välipalakonetta) taasen vislaili tänään perääni.

Pomoni taas on ehkä maailmankaikkeuden herttaisin olento, mutta kuvittelee valitettavasti olevansa edelleen se rantojen hehkeä adonis. Todellisuudessa peilistä katsoo ylikarvoitettu kuusikymppinen mies, jonka toinen silmä osoittaa kattoon ja toinen mattoon. Lisäksi hän kanniskelee mukanaan suurta kuvakokoelmaa kultaisestanoutajastaan, jota meidän muiden säännöllisesti käytävä ihailemassa... Tajusimme eilen, että hän on flirttaillut vastaanottosihteerimme Elinan kanssa. Uskoisin, että Elina on tästä kaikesta vähintään yhtä hämmentynyt kuin me muut.

Onneksi minun ei tarvitse turvautua toimiston tuttavuuksiin (vaikka tuttavuudet ilmeisesti mielellään turvautuisivat minuun). Suuntaan illalla nettitreffeille, ja luvassa on lupaavaa herrasmiesseuraa komealta Herra Lentäjältä... Hahaa... Kata on satavarma, että pääsen illan aikana reissaamaan aina Islannista Pääsiäissaarille... ;) Pim ja pim!

3 kommenttia:

  1. Noi on just tommosia noi kauheet äijät työpaikalla...

    VastaaPoista
  2. http://www.youtube.com/watch?v=ioW-VLwx0ec

    VastaaPoista
  3. Ah, toi on NIIN perinteinen toimistokuvio. Kesäjuhlien loppuillan iskuyrityksiä taas odotellessa...

    VastaaPoista