maanantai 21. syyskuuta 2009

Kersantti Karoliina syövyttää mielen?

Olen aina kuvitellut, että armeijan käynyt nainen on miehistä jotenkin seksikäs. Toki kuitenkin niin, että rekkalesbot ja wanna-be-jyrämoottorit ovat poissuljetuja vaihtoehtoja - miehet kun yleensä pitävät naisen näköisistä naisista (ja tällä en nyt tarkoita vain minihameeseen sonnustautunutta piikkikorkoa, vaan ihan tavallista, suomalaista naista).

Viikonloppuna oletukseni kuitenkin osoittautuivat vääriksi, sillä kohtasin yöelämässä aina kersantiksi ylenneen naiskaunokaisen (bravo!).

Hänen mukaansa miehet pelkäävät korkeamman sotilasarvon omaavia naisia, se on heistä kuulemma pelottavaa. He haluavat olla "naisensa yläpuolella, ja suojella heitä pahalta". Mitä ihmettä? Eikö näin tasa-arvon aikakaudella ole ihan sama kummasta suunnasta nainen sitä asettaan heiluttaa?

Olen kuvitellut, että miesten ahdistuskohtaukset enemmän tienaavista ja johtoasemassa olevista naisista olisivat jo mennyttä, mutta vielä mitä. Kersantti Karoliinamme kertoi, että hänen on säästettävä totuutensa armeijan harmaista vähintään kuudensille treffeille, ja senkin jälkeen juttu voi olla ongelma. Ilmeisesti meistä vielä toivotaan kukkamekkoja, jotka osaavat vain leipoa ja laulaa.

Miehet, olenko oikeassa? Jos tämä on totta, olen pettynyt.

Olen muuten jälleen aloittanut nettideittailun. Hyväksi havaittuja sivustoja ovat City.fi ja Facebookin sovellukset, muissa porukka tuntuu olevan hieman epätoivoisempaa? Where's the fun in that?

Ja Prinssinakista (ex-Uljas) en kyllä kirjoita tähän postaukseen yhtikäs mitään, pah.

2 kommenttia:

 1. Kuvaus ei päde kaikkiin miehiin. Minua ei haittaa, vaikka nainen olisi johtoasemassa ja/tai tienaisi enemmän kuin minä. :)

  VastaaPoista
 2. Ottamatta kantaa tuohon suojeluntarpeeseen tai -haluun sinänsä, minä ihmettelen, että miksi suojelija olisi suojeltavansa "yläpuolella"?

  (Ainakaan merkityksessä
  "yläpuolella"="tärkeämpi ihminen".)

  Onhan henkivartijakin nimenomaan elokuvatähden palvelija.

  VastaaPoista